PROFILUL COMPANIEI
  CABLUL ROMANESC S.A. Ploiesti-Romania este primul producator de cabluri de otel din Romania. Societatea a fost fondata in anul 1925.
Cablul Romanesc
  Oferta noastra contine variate modele si marimi de:

 » Cabluri de otel galvanizate si negalvanizate;
 » Conductori de otel zincat;
 » Cabluri de otel cu ocheti imbinate si securizate

   Aceste produse sunt executate in conformitate cu standardele internationale: DIN, EN, ASTM, API Spec 9A, ISO, BS.   Producerea si testarea sunt certificate de Germanisher Lloyd, Lloyd's Register si ABS.

  Compania detine licente API si Monogram, cu reflectie la faptul ca, in fiecare zi, industria mondiala de petrol si gaze naturale se bazeaza pe produsele certificate de API Monogram. Destinate producatorilor de inalta clasa, companiile API Monogram arata lumii de ce sunt in stare.

Cablul Romanesc     Compania este autorizata EuroCert-Grecia pentru   marcare conform Comunitatii Europene.
   Produsele ocheti sunt autorizate ISCIR (Inspectia de   Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub   Presiune si Instalatiilor de Ridicat-Romania).
  Produsele de mai sus sunt inregistrate la OSIM nr.33,370   din 20.05.98 ca marca inregistrata sub numele CR.


  Sistemul de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2000 implementat in companie este certificat de Germanisher Lloyd.

  Compania are clienti traditionali si atrage noi clienti din tara si din strainatate datorita renumelui si certificarilor ce se mentin an de an, la fel ca in in Grecia, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda.
Copyright ) 2006 CABLUL ROMANESC S.A. Ploiesti. All rights reserved.
Powered by Core Design