SOCIETATE IN FALIMENT, IN BANKRUPTCY, EN FAILLITE

 
Istoric
La 12 noiembrie 1925 s-a infiintat Societatea Anonima Romana "Anglia". Utilajele au fost aduse din strainatate, o parte din ele chiar de pe teritoriul Rusiei. La acea data intregul capital al societatii era englezesc.

Anul 1938 a reprezentat o perioada de varf in ceea ce priveste productia, capacitatea ridicandu-se la 1008 tone. In aceasta perioada s-a diversificat gama produselor realizate atat pentru necesitati proprii cat si pentru piata ...
COMPANIA
 
CERCETARE SI DEZVOLTARE
-- SC CABLUL ROMANESC SA, o companie cu capital integral privat, este cel mai mare producator de orice tip de cabluri de otel si cabluri de legatura din Romania si printre cei mai importanti din Europa.
-- Fondata in 1925 si in prezent facand parte dintr-un important grup de firme, SC CABLUL ROMANESC SA activeaza in multe domenii de activitate prin produsele sale de inalta calitate folosite in principal in industria navala, petroliera, forestiera, miniera, industria constructoare de masini pentru macarale, lifturi si elevatoare .
-- Avand la baza motto-ul "Siguranta si Calitate", SC CABLUL ROMANESC SA se bucura de renume national si international, precum si de relatii de afaceri statornice si prospere cu clienti din tarile Uniunii Europene, Orientul Mijlociu, Africa si Statele Unite.
-- SC CABLUL ROMANESC SA poate produce o gama variata de cabluri de otel, inclusiv cele antigiratorii,mate si galvanizate conform DIN, EN, ASTM, BS, ISO, API 9ASpec., RR-W-10E, GOST Detalii...
Logo
 
-- Desi in momentul de fata compania realizeaza a gama mare de constructii de cabluri, pe viitor intentiile noastre sunt sa marim gama adaugand noi constructii si diametre cum ar fi: 35x7; 25x7; 6x26; 6x41WS; 8x36WS.

Produsele sunt executate cu masini noi, de inalta calitate
-- Am inceput modernizarea si marirea gamei de dispozitive care conduc la imbunatatirea calitatii cablurilor in special a cablurilor non-rotating. Se realizeaza ocheti impletiti din cabluri pana la 80 mm.

Detinem o presa care poate sa realizeze ocheti pana la 80 mm. In curand vom achizitiona o presa mai puternica pentru a putea realiza ocheti de diametre mai mari.

Produsele sunt executate cu masini noi, de inalta calitate
-- Obiectivele noii politici manageriale sunt de a ne alinia in totalitate tuturor standardelor internationale cunoscute (DIN, ISO, B.S., API, UNI, etc.) in asa fel incat sa putem raspunde oricarei cerinte pe plan extern si intern.
Copyright ) 2006 CABLUL ROMANESC S.A. Ploiesti. Toate drepturile rezervate.
Powered by Core Design
1